Despre HUB

/Despre HUB
Despre HUB 2018-12-25T13:47:19+02:00

Bun venit la Business HUB

Incluziv Business Hub este o platforma dezvoltata in cadrul proiectului “Antreprenori, la START!”, POCU/82/3/7/105412, proiectat implementat in parteneriat de urmatoarele organizatii: Asociatia Nationala A Consultantilor in Agribusiness, Centrul de Analiza si Inovare Economico Sociala, A&C Proiecte si Consultanta Manageriala SRL, Asociatia Pentru Sanse Egale. – www.antreprenorilastart.ro.

Platforma contine informatii structurate pe sectiuni referitoare la Business Support – marketing si vanzari, finante si contabilitate, resurse umane, juridice, planificare strategica si de business, Business start up, Fonduri si surse de finantare, IT si Tehnologie; informatii privind sursele de finantare, baza de date cu diferite rapoarte si studii de caz.

Ce este Business HUB

Misiune – de a deveni un instrument pentru dezvoltarea de competente atat profesionale cat si personale.

Scop:
– de a crea un centru de resurse care sa asigure suport informational persoanelor interesate sa initieze o afacere sau sa dezvolte afaceri noi.
– de a crea o comunitate online in vederea sustinerii cu informatii antreprenoriale
– de a infiinta Oltenia Business Network, retea care isi propune sa incurajeze asocierea, dezvoltarea de modele functionale, cooperarea si promovarea in vederea dezvoltarii companiilor, dezvoltarii regionale si, implicit cresterea gradului de ocupare a persoanelor atat din regiune cat si din tara.
Prin intermediul platformei vor fi promovate: utilizare TIC, modele de afaceri in mediul online pentru diverse persoane din grupul tinta ( ex. mame, tineri, alte categorii dezvanatajate), modele de business de inovare sociala, afaceri sociale – notiuni, informatii, studii de caz, informatii, bune practice si faciliteaza accesul de afaceri inclusive, generatoare de inovare sociala, informatii si solutii de afaceri si idei durabile,

Tematici

Business Suport – marketing si vanzari, Finante si contabilitate, Resurse Umane, Juridice , Planificare strategica si de business, Business start up, Fonduri si surse de finantare, IT si Tehnologie;
Informari asupra surselor de finantare nationale si international
Baza de date include rapoarte, studii de caz, interviuri, materiale video, ghiduri materiale si instrumente, articole, povesti de succes.

Parteneri