10 idei de afaceri cu bani putini

//10 idei de afaceri cu bani putini

10 idei de afaceri cu bani putini

„Banii nu încep niciodată o idee. Întotdeauna ideea este cea care pornește banul” – Owen Laughlin
Daca sunteți in căutarea unei idei de afaceri cu bani putini si sunteți dispuși sa investiți timpul si munca dumneavoastră in dezvoltarea ei, va oferim o lista de 10 idei de afaceri care pot fi începute cu un buget minimal.
1. Blogging. Realizarea unor bloguri tematice pe diverse nișe cu potențial de monetizarea prin vânzarea de publicitate, participarea la programe de afiliere, promovarea unor produse/servicii legate de tema blogului.
2. Freelancing. Oferirea de servicii in calitate de freelencer: webdesign, optimizare SEO, traducere texte, editare texte, etc.
3. Servicii de recrutare si plasare de personal: bone, menajere, bucătari, grădinari, instalatori, etc.
4. Firma de curățenii la domiciliu.
5. Meditații si cursuri. Puteți oferi meditații sau cursuri private pe materiile/ disciplinele la care excelați si puteți obține rezultate: matematica, engleza, dans, etc.).
6. Diverse reparații de computere si/sau alte echipamente. Acestea pot fi făcute la un atelier propriu închiriat, la domiciliul dumneavoastră sau la domiciliul clientului, dupa caz.
7. Servicii de transport pentru mutare: fie ca este vorba de mobila sau bagaje, multe persoane au nevoie de ajutor atunci când trebuie sa se mute. Pentru acest tip de serviciu este necesar sa aveți o masina pentru transportul obiectelor.
8. Firma de închiriere de rochii de ocazie, rochii de mireasa, costume pentru diverse petreceri.
9. Producția de cosmetice naturale homemade. Pentru producerea cosmeticelor puteti utiliza spațiul din locuința personala, materia prima si rețetele de fabricație le puteti achizitiona online.
10. Servicii de grădinărit. Daca sunteti pasionat de gradinarit, puteti miza pe faptul ca exista o nevoie din ce in ce mai mare pentru acest tip de serviciu generata de numarul mare de proprietari de case cu gradina care nu au timp sa se ocupe de acesta. Aveti nevoie de cunoștințe de horticultura, ustensile specifice acestei activitati si masina pentru transport.
In functie de cunostintele si abilitatile pe care le aveti puteti opta pentru una dintre ideile de afaceri de mai sus.
Ce trebuie sa retineti este ca succesul unei afaceri este direct proporțional cu pasiunea si perseverenta antreprenorului.

By | 2018-07-18T13:19:57+00:00 iulie 18th, 2018|Categories: Idei de Afaceri|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment