Valoare tech in start up

//Valoare tech in start up

Valoare tech in start up

Tehnologia duce la creșterea antreprenoriatului și nu vorbim doar de Silicon Valley…

În ultimii ani, a avut loc o explozie continuă a activității antreprenoriale, susținută de serviciile omniprezente de cloud, de software-ul open source accesibil, cu costuri reduse, de capacitățile mari de analiză a datelor și de profesioniștii înfometați pentru noi oportunități dincolo de zidurile corporative de la 9 la 5. Și nu vorbim doar despre Silicon Valley.

Un studiu recent arată că numărul de start-up-uri bazate pe tehnologie în economia Statelor Unite a crescut cu 47% în ultimul deceniu, iar aceste noi firme “au contribuit în mod exagerat la creșterea economică”.

Analiza, lansată de Fundația pentru Tehnologia Informației și Inovare (ITIF), un think-tank pentru politica științifică și tehnologică, este destinată să acorde sprijin guvernului pentru susținerea inițiativelor bazate pe tehnologie. Dar, de asemenea, subliniază faptul că tehnologia deschide calea pentru o gândire mai antreprenorială în toate localitățile din întreaga țară. Din nou, datorită tehnologiei ieftine și omniprezente, mulți oameni au oportunități de a fi un ”disruptor” sau o parte a unor acțiuni perturbatoare. După cum a spus Rob Atkinson, președintele ITIF și co-autor al raportului (alături de J. John Wu), întreprinderile bazate pe tehnologie “oferă locuri de muncă mai bine plătite și cu durată mai lungă decât alte companii, inovează mai mult și sunt mai probabil să-și exporte bunurile și serviciile, ceea ce face o contribuție disproporționată la creștere “.

În plus, a adăugat el, nu vă descurajați la uriașii mega-jucători – cum ar fi Amazon, Google sau Microsoft – consumând acțiuni supradimensionate ale pieței. “Există o impresie falsă că, pentru că unele companii bazate pe tehnologii au devenit extrem de reușite, acum nu mai există loc pentru noii intrați”, a spus el, “dar acest lucru nu este evident. Tehnologiile și inițiativele bazate pe inovare sunt înfloritoare.”

(traducere și adaptare după Joe McKendrick, contributor, Forbes)

Echipa incluzivbussineshub.ro

By | 2018-07-17T23:13:39+00:00 iulie 17th, 2018|Categories: IT si tehnologie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment